28 November 2006

Buldozerul, fata si ursuletul

Servicii financiare ca servicii financiare, dar eu nu mai pot sa traiesc asa. Trebuie sa va impartasesc azi ultimele doua campanii care m-au facut sa zabovesc cateva minute bune asupra lor. Nu, nu cu admiratie, ci mai degraba cu nedumerire.

-FINANSINT'LLEASING: print cu un buldozer si o fetita cu un ursulet. Head: "Un buldozer? Noi vedem sute de copii care invata sa scrie" OK. Deci, practic, pe mine ma duce capul sa inteleg ca oamenii de la Finans Leasing vad dincolo de cifre si practic, datorita leasingului pentru echipamente, sute de copii vor invata intr-o scoala noua construita cu un buldozer nou. Buldozerul e deci, pe leasing. (sau cum intreba o data un potential client intr-un showroom auto:"Da...masina poate fi cumparata cash sau se poate si in riesling?". A luat-o in riesling pana la urma:) Asa...deci asta cu buldozerul si copiii mi-a atras atentia.

-CEC:-numele campaniei "Dobandica" desgasurata de Casa de Economii si Consemnatiuni (CEC) cu prilejul apropierii Sarbatorilor de Iarna. Cum sa se numeasca "Dobandica"??

No comments: