06 March 2007

Agenda 2007

Cateva evenimente mai mult sau mai putin importante unde se asteapta surle, trambite si discutii. Sunt puse in mod aleatoriu si haotic.

In martie,pe 25 Uniunea Europeana implineste 50 de ani de existenta...afise, fluturasi, un concert ...ceva in Piata Constitutiei, o proiectie de steaguri ale celor 27 de natiuni europene pe TNB?

In mai, pe 23 Piratii din Caraibe III se lanseaza. Ei promit ca va fi ultimul, nu se stie insa daca va fi si cel din urma.

In iunie se lanseaza Shreck 3 si Ocean's 13. Tot in iunie are loc si sommet-ul G8...a ...si incepe turneul european Genesis (sic!).

Pe 1 iulie Portugalia preia presedintia UE si poate o vizitati cu aceasta ocazie. It is really worth it. Prietenii stiu de ce. Tot in iulie,Tony Parker si Eva Longoria se casatoresc, asa e viata, mereu inainte,iar pe 21 iulie se lanseaza noul si ultimul "Harry Potter".

Pe 31 august se implinesc 10 ani de cand a murit printesa Diana, desigur, iata, Elton John va canta. In aceeasi luna Agentia Spatiala Americana va lansa o misiune pe Marte. Good luck.(apropo de spatiu si de umblatul prin el, am auzit bancul urmator: De ce si-a dat Gagarin demisia? S-a saturat de naveta:).

Prin septembrie cand incepe scoala, Tony Blair paraseste casa de la numarul 10 din Londra si incepe in Franta Cupa Mondiala de Rugby;).

In noiembrie se trag la sorti eliminatoriile pentru Cupa Mondiala 2010 din Africa de Sud si se decide tara organizatoare pentru 2014. Bine, se stie ca se va desfasura fie in Brazilia, fie in Columbia ca doar astea doua tari si-au depus candidaturile pana la 18 decembrie 2006, data setata de FIFA pentru chestia asta.(asta din cauza principiului de rotatie setat de FIFA cf caruia doar tari din America de Sud aveau dreptul la candidatura)

In decembrie e Craciunul.

Astea sunt chestii aleatorii ce mi-au tot sarit in ochi in plimbarile pe net...si am crezut ca v-ar interesa.

2 comments:

Unknown said...

pe 9 martie se lanseaza 300 in SUA! :)

Monica JITARIUC said...

asa...continuati, va rog...