03 May 2007

Tu ce ai face daca maine ai castiga la loto?

Era o campanie pentru boost participation la loteria engleza si premiul era mare, mare. Si cineva nu mai stiu cine si de unde a facut un spot care imi place mie tare mult.

Incepea cu un barbat in pat si suna un ceas desteptator intr-un mod ingrozitor aratand ora 6 dimineata. VO: "Asculta-l bine...", ceasul suna , suna, suna ingrozitor, ingrozitor, ingrozitor....VO "Asculta-l cu foarte bine", si suna, si suna de nu se mai oprea si VO "Asculta-l cu maxima atentie"...si VO continua "Daca vei castiga la loto, nu-l vei mai auzi niciodata"...participa la....si ai sansa unui Big Win...etc,etc.

Nu am participat nicodata la loto, nu stiu sa pun numerele alea si in general mi se pare imposibil sa castig. Dar de multe ori m-am intrebat ce as face cu bani. Azi citeam in Libertatea un articol despre castigatorii marelui premiu la loto si ce au facut ei cu banii:

"A trecut aproape o luna de cand doi tineri din comuna Perisoru, Calarasi, au castigat peste doua milioane de euro la Loto 6 din 49. Ei si-au cumparat doua case, un VW Touareg, un scuter si haine. Proaspetii milionari in euro se duc in continuare la munca. " (sursa)

Se duc in continuare la munca pentru ca nu il pot lasa balta pe patronu' care i-a ajutat de atatea ori. Vecinii marilor castigatori declara ca aia au ramas oameni normali cica merg la crasma din sat si stau de vorba ca si inainte. Si-au luat Touareg desi n-au permis. Pretul caselor din sat a crescut de doua ori si daca va intereseaza ce au facut castigatorii de 1 mai ...ei bine au luat un microbuz si si-au dus toti vecinii intr-o excursie la o manastire de pe langa sat.

Deci cum ar arata o campanie la Loteria Romana?

11 comments:

Anonymous said...

jo m-aj duce sa ridic $$$! (Bianca)

Anonymous said...

eu m as sinucide de toti banii!

Monica JITARIUC said...

Bianca...dupa ce ii ridici si bei de fericire, ce mai faci?

Urbanoid...Sa nu te sinucizi de toti banii ca nu da bine la cv!

Anonymous said...

Poate ca interesant ar fi sa scapi intai de credite si datorii, apoi sa decizi in ce ii investesti - banca, bursa, terenuri etc. - si apoi de restul sa ii ajuti pe cei dragi tie (mereu sunt nevoi in familie), sa iti faci niste concedii de neuitat si lista ar putea continua. Si nu neaparat sa renunti la munca - dar poate sa renunti la grija zilei de maine :)

De la vise si planuri pana la a castiga efectiv insa... mai e ceva. Totul incepe e-adevarat cu un bilet, dar continua cu speranta si cu mult noroc.

Monica JITARIUC said...

da...sau, dupa cum se arata in articol...sa cumperi un microbuz si sa duci tot satul in vizita la manastire :)

Anonymous said...

Pana la urma asa multumesti si Providentei pentru noroc... nu? - mie tare mi s-a parut faza cu VW fara permis...

Probabil insa ca asta e perceptia: daca ai bani trebuie sa iei masina.

Monica JITARIUC said...

oricum, a trecut doar o luna de cand au castigat "baetii" astia...probabil ca ar fi interesant sa le urmarim evolutia intr-un an, doi :)

Anonymous said...

asta daca o sa mai auzim de ei. oricum probabil vor avea o viata mai buna ca inainte, dar dupa cum am citit in articol, inceputul carierei lor de milionari nu imi inspira faptul ca isi vor investi averea in mod inspirat :P

Anonymous said...

in general daca e sa castigi la loto sau sa iti vina enorm de multi bani de undeva asha pe moca....e o chestie destul de ciudata pentru ca s-ar putea sa nu stii ce sa faci cu ei ..sa inebunesti uneori...sa cheltui toti banii si sa nu mai nimik...dar in articolul asta e prezentat un caz fericit...adik acea familie isi traieste in continuare viazta aproape la fel de normal doar ca si-a mai achizitionat cateva bunuri materiale....si dupa cate se pare si starea de spirit cu cei din jurul lor(prieteni...si vecini) s-a schimbat in bine..acum au si excurisii..etc....mi se pare chiar super ok...mai bine fara prea mult norok...ca unii inebunesc...si pana la urma banii nu aduk fericirea nu???

Monica JITARIUC said...

da...banii n-aduc fericire, ci numarul lor :) parazitii vorbesc in capu meu :)

Anonymous said...

as lua un memory card de 16 GB pt PSP, ditamai vila cu jacuzzi,piscina plasma shi alte kestii "banale" ,as cumpara mai multe companii (sau cum s-o mai kema) kre fac alimentele ce imi plac mie, as luia nishte super masini, as cinsti toti colegii din clasa shi i-as duce la Copacabana Palace sau Moulin Rouge, sau altele ,as da un super foc de artificii, as cumpara toate consolele din lume shi toate jocurile pt. ele, as infiinta o afacere de unde sa castig numai bani, as avea grija mare de ziua de maine shi un miliard (2,3)de lei ii dau la saraci :)