28 May 2007

Felicitari, Tigane!

Am un prieten si il cheama Tiganu. El a lucrat acu ceva vreme la un film. El lucreaza in industria asta de film ca si om care face rost de chestii si aduna lucruri care se filmeaza dupa-aia si face ca totul sa fie bine si oamenii sa aiba ce sa filmeze.

L-am intrebat mai demult care a fost cel mai greu lucru de facut rost la vreo filmare. Mi-a zis ca o locatie moka e ceea ce ti se cere mereu si e cel mai greu de gasit.

Aseara Tiganu a avut emotii. Filmul pentru care el a facut rost de chestii a luat Palme d'Or la Cannes. Foarte tare! Detalii: aici

Si frumos ca TVR2 a transmis gala in direct.

5 comments:

Anonymous said...

tare tiganu :)

Monica JITARIUC said...

da...tiganu rulz!

Anonymous said...

ce sa zik...chiar fara cuvinte....sincer sa fiu cam asta e tipul de filme care dau bine celor ce stiu cu adevarat ce inseamna arta filmului....originalitate...si multe altele....de mentionat faptul ca a crezut in el...si a reusit..asta e important..continutul e lasat la aprecierea noastra , dar pentru el important e ca a simtit ca acest film va avea succes si va fi apreciat de ceilalti...tot asha !!!

monica cercelescu said...

Astazi vad ca a si aparut o acuzatie de plagiat din partea prozatorului Dan Mihu. Sper din tot sufletul sa nu fie adevarat.Pentru toti cei care s-au bucurat pentru acest premiu, inclusiv pentru Tiganu.

Monica JITARIUC said...

Monica, Multumesc...:)
Sper si eu sa nu fie fost.
Ar fi pacat sa intinam asa...