02 May 2007

4,000m

Am o prietena, Diana care e usor ciudata. Face pasiuni din orice. O admir pentru asta. Diana nu se plictiseste niciodata. Acuma e innebunita dupa parasutism. Pe 1 mai, de ziua mea, i-a convins pe toti ceilalti prieteni ai mei sa imi faca un cadou : salt cu parasuta de la 4,000 de m cu cadere libera aproape un minut si tot asa. M-am bucurat. Imi doream.A fost foarte tare.

Acolo, la Strejnic, langa Ploiesti se sare. Oamenii din avion mi-au cantat "La multi ani!" in momentul in care a decolat avionul. Tare frumos. Caderea libera a fost cea mai extrema experienta a vietii mele dpdv fizic pentru ca am simtit ca de acum incolo chiar pot sa fac orice.

Diana avea si o carte despre skydiving de data asta pe care am si citit-o in uichend mai mult din curiozitate decat din interes si cartea incepea asa:"What is possible has been done, what is impossible will be done." Si apoi, in capitolul de inceput se povesteste despre cum toata lumea credea ca nimeni nu poate sa parcurga o mila in fuga in mai putin de 4 minute. Si intr-o zi un baiat a scos 3'59". Timp de o saptamana mai multi baieti au scos tot mai putin: 3'58",apoi 3'57" si tot asa. De ce nu reusise nimeni pana atunci? Pentru ca toata lumea credea ca e imposibil. In momentul cand primul baiat a dovedit ca e de fapt posibil, ceilalti au inceput sa indrazneasca.

Deci, nu prea are coerenta postul asta dar ideea e ca fiecare dintre noi putem face cam orice. Mai greu e sa gasim un dram de curaj si cativa prieteni care sa ne sustina.

4 comments:

roxxxybel said...

felicitari si la multi ani!!!!

Monica JITARIUC said...

multumesc, roxana!

Anonymous said...

LA MULTI ANI Monique!!!!!!

Monica JITARIUC said...

multumesc, did?
didi ...it's you?

:)