16 February 2007

Gender-identifying algorithm

Cica, asa cum banuiam de altfel pana si noi, cei pe care nu ne interesa, cartea aia cu aventurile unei prostituate bucurestene de lux a fost scrisa de un baiat, Dan Numaistiucum care ar fi iubitul tipei de la PR de la editura Polirom , dar ce conteaza asta (informatii din Academia Catavencu)

Dar, gata.

E un site unde dupa felul in care scrii se ghiceste daca esti barbat sau femeie. Incercati sa faceti testul. Dureaza 1 minut.

Eu am incercat; au ghicit.

Mai multe despre algoritmul numit Gender Genie gasiti aici.

Ex.One of their findings is that women are far more likely than men to use personal pronouns ("I", "you", "she", etc), whereas men prefer words that identify or determine nouns ("a", "the", "that") or that quantify them ("one", "two", "more").
etc...

3 comments:

Anonymous said...

Am castigat cu 626 la 271 titlul de FEMEIE... Jur ca nu asta a zis doctorul ca m-am nascut!!! :((

silentzios said...

Fara suparare! Cred ca site-ul asta e foarte util, pentru ca sunt foarte multi oameni care nu sunt siguri daca s-au nascut cu organul genital pe care si-l doreau! Deci fie pot avea parte de o confirmare fie pot apela la doctor, dupa efectuarea unui astfel de test ;-))

Monica JITARIUC said...

E...e o gluma...la cate teste s-au inventat si rasinventat, merita macar sa ne amuzam putin. Nu ne obliga nimeni sa credem in ele.