21 December 2006

Messenger killed the SMS stars

Nu particip la promotii care cer efort. E greu. Scrisori, stuff.
Daca e usor particip la promotii usoare.
Usoare inseamna sa nu fac io un mare efort de a participa. That is din punctul meu de vedere maxim sa:
-trimit un sms
-sa raspund a o inrebare usoara pe net

Pana acum am participat la 3 promotii.

1/Experienta Vodafone
Era campania cu Hagi te vrea cu el in autocar sa plecati la meci. Am trimis. In timpul unui meci am vazut spotul, am scris HAGI cu caps la numarul indicat pe micul ecran si...message sent. Hagi imi rasunde:"Eram sigur ca vrei sa vii la meci". Apoi la alt meci iara am vazut spotul. Am zis :"mai multe sms-uri, mai multe sanse de castig". Iara am trimis, tot cu caps, HAGI...message sent. Hagi mi-a raspuns:"Da, da, am inteles ca vrei sa vii. Ai mai trimis un sms, stiu, stiu, esti luat in calcul" (redare aproximativa, dar nu departe de textul original).

Mi s-a parut foarte tare. In sfarsit cineva care imi raspunde omeneste, cu cuvintele mele. Agentia cred ca McCann scrie sms-uri misto, pentru oameni, impreuna cu ei. M-a impresionat, reiterez, tonul direct si firesc.

Nu am castigat, normal, dar experienta a fost misto. Inutil sa va spun ca eu (si probabil inca doua sute de mii de oameni) au sunat la numarul ala. Mesajul venea de la Hagi-asta era la expeditor-;)nu, nu a raspuns nimeni...normal, era o chestie "fara numar", presetata...coool

2/ Experienta "Vinul"
Am participat pe vinul.ro la o promotie. Trebuia sa raspund la intrebarea "In ce an s-au infiintat pivnitele Rhein?". Am raspuns si am castigat un week-end pentru doua persoane la pivnitele sus numite . Intrati pe site si o sa vedeti ce superpremiu. E in ianurie.:)si e prima chestie la care am castigat ever.

3/Experienta Coca Cola
Am participat prin sms la o promotie Coca Cola. Nimic impresionant aici.

Revenind la maiestria de a scrie sms-uri oamenilor, sms-uri comerciale dar misto ca raspuns la sms-urile de la concurs Vodafone is by far the best experience I have ever had.

Si sa stiti ca nu cred ca e intamplatoare. Am vazut ca oamenii care stiu sa faca asta sunt cautati intentionat si organizat. Am vazut un anunt McCann -parca- ce cauta oameni care sa stie franceza pentru a deveni copywriteri specializati pe sms-uri.

Bafta!

p.s. Titlul l-am primit mai demult prin sms de la Lorin

5 comments:

Anonymous said...

Felicitari pentru concursul de pe Vinul.ro - Premiul este oferit impreuna cu Pivnitele Rhein din Azuga si sper sa te simti excelent. Poate prinzi si putina zapada!

PONT: daca poti, sa ceri la receptia camera Cabernet - acolo a stat si Cliff Richards cand a venit in Romania.

Anonymous said...

"Nu am castigat, normal, dar experienta a fost misto."

"Niciodata nu castiga cine trebuie" :D

Anonymous said...

Buna, Monica, felicitari pentru premiu.
In afara de pontul de mai sus, de la Bogdan, iti mai dau si eu unul: daca poti, ia-ti niste haine groase si ceva de pus pe gratar. Nu, nu-ti face probleme, in camere e suficient de cald. Dar ar fi pacat sa nu folosesti unul dintre cele 3 gratare "de formula 1" care se gasesc in curte la Rhein, chiar daca e ianuarie si sigur va fi frig. Ce poate fi mai fain decat sa faci gratar pe zapada si sa bei un vin rosu :D

Monica JITARIUC said...

Muuulltumesc again....mult.

:)

Anonymous said...

tnx for the credit. misto pt treaba cu vinul, ii stiu si eu pe baietii de la vinul.ro, sint f ok.