03 November 2009

Flori, fete, filme si curaj


Prietena mea cea mai buna avea cam din toate astea de si le doreste lumea: apartament in Bucuresti, se maritase si il iubea pe baiat, tocmai fusese avansata la job si tot restul care deriva din cele de mai sus.

Si stateam la discutii interminabile despre cat de urata e de multe ori viata in Bucuresti, cat de urati sunt multi oameni cu care intri in contact la magazin, la plata luminii, la posta sau in general. Cum saracia si tristetea duc la rautate si cum degeaba ai bani si iti construiesti un mic cocoon in care lucrurile sunt ok pentru ca, in momentul in care mergi pe strada lucrurile se schimba. Calitatea vietii de zi cu zi scade, scade, scade.

Si prietena asta de care va zic s-a saturat intr-o zi de povesti si si-a inchiriat apartamentul si a plecat la Bruxelles sa faca ceva ce nu mai facuse in viata ei: sa vanda flori. S-a apucat sa invete sa faca asta si acuma e acolo, iar eu ii tin pumnii de aici.

p.s1. pentru ea am scris si post-ul de mai jos; cica o ajuta.

p.s2. in uichend vorbeam cu o alta prietena, tot plecata, care desi facea art direction inainte sa plece, acolo gateste pentru oamenii care vin intr-un restaurant brazilian. Si ii place la nebunie!!!

p.s3. fotografia e facuta de Razvan intr-o vacanta.

3 comments:

baitul said...

da. o ajuta :)

Monica JITARIUC said...

baiete, ma bucur.

Anonymous said...

Ei, in Bruxelles este frig rau si acolo oamenii nu au sarea si piperul din RO, plus ca legumele, fructele si carnea sunt fade rau.
Sper ca acest compromis Est/West sa ii fie pe gustul ei si sa se integreze cat mai repede in flora si fauna de acolo in absolut :) glumeam.. oricum numai de bine!