12 July 2007

Telecomada, banii si razboiul

Manafu povesteste despre promotia Kanal D cu pune Kanal D pe canalul 1 al televizorului si pune o chestie pe geamul apartamentului dupa ce ai facut asta si nu ai sansa sa castigi cateva premii mari si mai multe premii micia de obicei ci...1 milion de RON!!! Dar sunt tot mai multe premii mici de fapt...scuze, am citit gresit ...see below:

"1000 de romani care aleg Kanal D vor castiga in aceasta vara cate 1000 de RON!

Tu poti fi unul dintre ei; iata ce ai de facut:

1. Ia telecomanda si pune Kanal D pe butonul numarul 1.
2 Cauta afisul promotiei in suplimnetul de vineri al ziarului Libertatea si lipeste-l in geam. Astfel, ne vei anunta ca esti gata sa castigi.Daca nu gasesti posterul, suna la numarul 021-207.00.07 (tarif normal) si da-ne numele si adresa ta. Te gasim noi.
3. Priveste Kanal D si asteapta-ne! Echipele Kanal D in frunte cu vedetele noastre, (LOL, n.r.) pot suna in orice moment la usa ta. Daca, atunci cand te vom vizita, vei avea Kanal D pe butonul 1 si televizorul dechis pe Kanal D, premiul e al tau! " (sursa: site-ul lor)

Ce mi s-a prut interesant in articolul lui era linkul catre un alt articol-analiza scris de el mai de demult (6 ani!)despre semnificatia telecomenzii si modalitati de utilizare. Daca aveti timp, cititi-l aici.

p.s. Io vreau sa o vad pe Dana Razboiu cum umbla din casa in casa sa ii premieze pe romani

6 comments:

Anonymous said...

eu cind aprind televizoru apas intotdeauna pe 9. asa mi s-a pus mie pata, sa nu fie 6, nici 8. in realitate, eu cred ca daca s-ar mai face vreun megastudiu sociologic pa... cum ii zice... gasca aia de hipnotizati cu telecomenzi speciale care stabileste ratingu, sharu si alte alea, s-ar descoperi ca cel mai important buton e de fapt 0. chiar si daca n-ar fi asa cum zic io, dac-ar fi cerut prostii sa se puna kanalu pe 0 ar fi avut succes dublu pentru ca romanu are un simt profund al ironiei rautacioase atunci cind face anume asocieri. adica, ma pacalesti, ma pacalesti, da' sa rid si io, nu?

Monica JITARIUC said...

cred ca e 0 sau 99 sau ma rog...ultimu canal...

Anonymous said...

Parca ar fi promotia cu inimile MAGGI :P.... lipeste in geam si echipa noastra..... or fi romanii hipnotizati de mirajul castigurilor, dar nu cred ca vom vedea multe afise lipite pe geamuri.....
Monica, daca faci rost de o imagine cu afis Kanal D lipit pe geam te rog sa imi trimiti si mie...

Sa auzim de bine!

Monica JITARIUC said...

daca vad iti trimit...dar nu cred ca o sa vad :)

Hellene, tomata cu scufiţă said...

Cea mai gratuita reclama pe care si-o pot face.

Anonymous said...

Tu esti invidioasa ca ai ramas la pro :)
glumesc