06 December 2011

Idee de cadou nr. 5: Bucătăreli


Pentru prietenii pasionati de bucatareala, gateala, mancare si socializare, un set de fondu poate fi o idee buna. Va face bucuria urmatoarei duminici intre prieteni.

Tot din acelasi film, avem seturile ceramice Emile Henry care pe langa frumusete si culori de-ti vine sa le mananci sunt bune la casa omului ca nu se stie niciodata...

UNDE, CUM, CAT
Se gasesc la Kitchen Store, prin mall-uri, dar si la magazinul online Pentru Gatit.
Setul de fondu - 246 RON

6 comments:

Florin said...

I object la treaba cu setul de fondue, care este unul dintre cele mai useless cadouri ever (btw, eu nu stiu pe nimeni care sa-si fi cumparat, toata lumea le primeste cadou deoarece par asa, un cadou foarte interesant). cine are asa ceva acasa, fie-l tine impachetat for future gifting opportunities, fie il foloseste de maxim 3 ori si il ascunde forever printr-un colt de debara :)

Monica JITARIUC said...

:)))) da, suna a cadou interesant, intr-adevar...
macar o data sa il folosesti? macar o data???

:)))

Monica JITARIUC said...

poate ideea nr. 6?

Florin said...

pentru un cadou care sa fie folosit o singura data, de curiozitate, e cam scump. de banii aia poti lua o imprimanta foto, un rice cooker cu steamer incorporat sau un cutit japonez, de exemplu :)

Monica JITARIUC said...

multumesc. superide, tinem cont.
alte propuneri?
:)

Florin said...

micro-boxa portabila X-Mini v1.1 pt ipod, telefon sau chiar pt laptop. e cam cat un ou Kinder (o pierzi prin geanta :)), costa vreo 80 de lei si scoate un sunet absolut incredibil pentru dimensiunea ei. in plus se incarca prin USB si are o autonomie de 6 ore, deci poti sa dai party in padure cu ea :))