12 December 2009

Idee de cadou no.5 si 5 prim: "Foto ideea"

De data asta avem idei de cadouri pentru parinti. Stiti cum sunt parintii, vor sa aiba poze cu noi, eventual si cu copii nostri si au regretul ca noi le trimitem link-uri de albume on line. De acolo incearca ei sa printeze si nu prea ies pozele. Asadar, puteti sa le luati de Craciun o imprimanta foto Canon Selphy.

Imprimanta mica, ocupa foarte, foarte putin loc, pozele ies la o calitate excelenta (ca si cum le-ai printa la un studio), un set de reincarcare (cartus+hartie foto foarte buna) costa 1 milion si poti printa fix 100 de poze oricat de colorate ar fi. Asta inseamna un cost de aproximativ 1 leu/foto (am calculat ca am printat multe fotografii in ultimul timp acasa). Dimensiunea maxima a unei fotografii 10 x 15 cm.

O imprimanta + primul set de cartus+ hartie foto (pentru o suta de poze) costa impreuna 327 RON (e o oferta). Gasiti la F64 si la magazin, si on line. Oamenii aia de la F64 sunt si foarte de treaba si va cam explica orice (din cate stiu Canon Selphy nici nu prea se mai gaseste in alta parte).

Daca nu vreti imprimanta, le puteti cumpara (si va dau doua idei pe ziua de azi) o rama foto digitala. Aici nu prea stiu detalii, dar stiu ca se pot vedea mai multe poze in loop, de pe suport digital si asta mi se pare tare.

No comments: