28 October 2007

Alegeri TV

S-a lansat un site cu informatii despre alegeri si candidati la alegeri.

EI ZIC ASA:

Alegeri.tv este:

-axat pe prezentarea campaniilor electorale din Romania, plecand de la campaniile pentru presedintie, parlament, europarlament si ajungand la alegerile locale.

-o platforma de comunicare intre politicieni si alegatori, ce ofera politicienilor un spatiu virtual in care sa-si poata face cunoscute strategiile (...)

Informatiile prezentate pentru candidati sau partide includ atat istoricul personal al candidatului, stiri din presa legate de respectivul candidat sau partid, imagini video, cat si interviuri in exclusivitate pentru Alegeri.tv. Mai multe aici.

Asa de-o fi, o fi bine...

9 comments:

andrei1205@yahoo.com said...

f interesant ca acest subiect care deunazi l-ar fi facut sa spumege pe netratabil azi a ramas virgin de prosturile lui...f interesant

altfel ce sa zic mie aici la linku asta mi se pare cel mai kuul
la "partidul caii verzi"
mai precis Aurel Fartat pt ca

1999 – 2003 – Am preluat direct distributia de incaltaminte de la SC Unica Production SRL, penmtru judetele mai sus amintite, prin firma mea SC Radexim SRL.

In acest timp am avut si trei magazine de vanzare cu amanuntul incaltaminte in Rm. Valcea, in locatii inchiriate.

Incepand cu anul 2001, piata incaltamintei de piele a inceput sa scada vertiginos, clientii mei au inceput sa refuze instrumentele de plata (si in prezent am de recuperat 50. 000 RON), vanzarea din magazine era din ce in ce mai redusa si am decis incheierea activitatii cu incaltaminte.

2003 – 2006 – Am infintat SC Grival SRL, cu obiect de activitate colectare si valorificare deseuri reciclabile si confectii metalice din fier forjat. Am intocmit un studiu de fezabilitate si am luat un credit de la Agentia de Somaj, angajand 11 someri. Lucrurile au mers foarte bine pana in primavara lui 2005 cand a cazut piata de hartie carton iar confectiile din fier forjat, in lipsa unor comenzi de serie, nu mai erau profitabile. Am returnat creditul de la Agentia de Somaj si m-am angajat la CET Govora, Termoficare Urbana, ca inginer, in august 2005.

Monica JITARIUC said...

foarte tare!
cre ca ar trebui sa dam drumul la o compilatie cu ce au facut cu/in viata lor cei ce vor sa fie alesi!
cred ca am putea avea un roman fluviu cel putin!

multumesc pentru observatie, andrei!

Monica JITARIUC said...

la acelasi domn:

Am editat, impreuna cu un colectiv de oameni inimosi si cu dragoste de natura, un “Almanah turistic 2007”, prima lucrare de acest gen dupa 1992.

Anonymous said...

uite asa se duce de rapa si unicul nostru moment de glorie cetateneasca...

Monica JITARIUC said...

e...e romania!

Monica JITARIUC said...

e...e romania!

Anonymous said...

sa o iau ca pe o explicatie sau ca pe o consolare?

Unknown said...

va avertizez ca ghe nu e nici pe departe atat de dezinteresat pe cat pare in acest punct... aseara, intr-un mod cu totul si cu totul suprinzator, a efectuat o vizita improvizata pe un santier de constructii din cartierul bucurestean Tineretului... au fost pupati copii, s-a inspectat stadiul lucrarilor, s-au facut promisiuni neasteptate... pentru cei care nu-l cunosc ar putea parea o dovada de prietenie sau poate de plictiseala... in realitate, ghe, individ cu un simt meteorologico-electoral foarte dezvoltat, stie ca a sosit momentul sa ia contact cu constituentzele si sa-si prezinte oferta... chiar daca, aparent, nu se afla pe nici o lista... ultima lui sansa inainte de descalecarea uninominalului... e ca in acele cazuri medicale cunoscute, in care cei carora li se amputeaza un membru continua sa simta dureri sau gadilaturi in locul respectiv multa vreme dupa ce membrul a luat drumul crematoriului... asadar asteptati-va la vizite in teritoriu... pazea... tineti strans de stampile

ps. martorii aflati la fata locului sunt convinsi ca au vazut pronuntandu-se prin stofa de la prohabul candidatului relieful vag al unui papion...

andrei1205@yahoo.com said...

dadadaddadadadadad
fiei tzarana usoara