09 March 2009

Mihai Traistariu & C.C. Catch & Ghiocelul de Argint

Stiti deja ca primesc comunicate de presa de pe adresa PR Mihai Traistariu pe teme diverse precum "Mihai Traistariu are o clona!" AICI sau despre firma de taxi a lui Mihai, etc.

Nu mai primisem de vreo cateva saptamani. Dar, in uichend au venit vestile: Mihai Traistariu va canta in duet cu C.C. CATCH!

In mesaj sunt incluse doua stiri. Pe langa vestea cu C.C. Catch aflam si ultimele detalii din activitatea recenta a lui Mihai. Imi permit sa citez:

Mihai Traistariu - un nou festival , din nou presedinte de juriu !

La Barlad va avea loc pe 20-21 martie Festivalul National de interpretare a muzicii usoare romanesti " Ghiocelul de argint " !
Organizatorii , in frunte cu directorul festivalului - dl. Mihail Manciu , l-au ales ca presedinte de juriu pe solistul Mihai Traistariu.
(...)Mihai Traistariu va oferi , in plus , premiul care-i poarta numele - " Premiul Mihai Traistariu " celei mai bune voci din concurs dupa opinia sa .Cu acel interpret va canta intr-un concert de-al sau si va aparea apoi cu el intr-o emisiune tv.
E al 12-lea " premiu Mihai Traistariu " pe care artistul il ofera . Si lucrurile nu se opresc aici !
Mihai are de gand sa se ocupe in continuare de aceste voci exceptionale .Cantaretul vrea sa compuna fiecaruia din acesti 12 tineri cate o melodie , sa-i inregistreze in noul sau studio de inregistrari - Mihai Studio si sa faca un album cu aceste melodii pe care sa-l produca si sa-l distribuie in toata Romania
.

No comments: