25 December 2007

Mesaje de Craciun

Toata lumea se plange de SMS-urile de Craciun. Le doresc tuturor celor care se plang, sa nu mai primeasca ever forever nici un sms. Nici macar de Craciun.

Mie mi-au prins tare bine sms-urile de anul asta.
1/ M-am bucurat sa vad ca sunt oameni care se gandesc la mine mai rar, dar imi scriu sms-uri care incep cu "draga monica"
2/ Un motiv mai pragmatic: de curand imi pierdusem telefonul si impreuna cu el toate numerele mele de ani de zile. Cu ocazia Sarbatorilor de Iarna am avut prilejul sa imi pun la zi agenda telefonica;)

In rest,ma bucur ca am primit multe cadouri care vorba cuiva, vor face mai suportabila luna ianuarie, luna care cumva va compensa toata nebunia unui decembrie isteric.

10 comments:

Carina said...

Mie imi plac sms-urile de srabatori... e mai ciudat cand primesti acelasi mesaj de la 2 persoane diferite, dar intentia conteaza :)

cinesseur said...

cred ca afurisenia ta ar trebui nuantata in sensul ca toti cei care au ajuns sa se planga de SMS-urile primite de Craciun sa nu mai primeasca never ever mesaje cretine, de complezenta, gaunoase, la lista etc., ci uninominal, ca tot e la moda :)

daca din liota de urari anoste si stereotipe ce sufoca inboxul telefonului, macar 10% ar incepe cu formularea "draga x", nu cred ca s-ar mai lamenta cineva.

Anonymous said...

draga monica,
iti doresc sarbatori frumoase!
calin

Monica JITARIUC said...

draga calin,
multumesc
:)

lorin said...

draga monica
ce sa zic.
sa ne sms-uim ca si cum in fiecare decembrie ar veni sfirsitul lumii.

Monica JITARIUC said...
This comment has been removed by the author.
Monica JITARIUC said...

de la tine nu am primit nici un mesaj :)

insa..cred ca daca ar veni sfarsitul lumii sms-urile ar fi totusi mai multe decat cele de sarbatorile traditionale si muult mai variate, gen:"drum bun! ne vedem acolo, oricunde ar fi acel acolo insa lumina sfanta si cadourile de sub brad sa fie ca de restul ne ocupam noi" sau "orice sfarsit e un nou inceput..."...sau "nimic nu se sfarseste, totul se transforma"...etc :) si desigur, un sms in araba cu smiley face la final

andrei1205@yahoo.com said...

oare exista sms-uri in locul cu verdeatza? ca se apropie armaghedonu si netratabilu ar fi mort a doua oara fara iele

Monica JITARIUC said...

da...cred ca exista...gen "nu gusta din mar. cu drag, zoli"

Monica JITARIUC said...

sau :"curge miere la raul de langa casa leoparzilor. ne vedem acolo"