16 December 2007

On The Radio

Ascult Radio Guerilla in fiecare zi in drumul inspre si dinspre munca. (2 ore jumatate zilnic).Cateodata, ascult RR Cultural si RR Muzical. Cultural, mai ales.

Din greseala, in week-end a trebuit sa ascult in masina Europa FM si am observat ca repeta in continuu, cam la doua-trei fraze:
"un radio de milioane de romani" si
"cea mai buna muzica din 80 pana azi"

continuu...si la spoturile radio co-branduite spun "partener media: Europa FM, un radio de milioane de romani". Cred ca niciodata nu am auzit pronuntat numele radioului fara unul din claim-urile de mai sus...

ca si fac asta nu stiu, dar mi se pare ca sunt exasperanti...la mine la Guerilla se zic rar slogane si nu sunt obisnuita cu repetari obsedante si intrusive...pai...nu mai bine faci o gluma si se prinde lumea despre ce e vorba la tine, la radio?

6 comments:

Carina said...

Guerilla nu e deloc la fel de comercial ca restul radiourilor.

Monica JITARIUC said...

pai tocmai de-aia..zic si io...
desi si asta cu non-comercialul e de discutat...

Anonymous said...

guerrilla rulz! este the happiest emisiune de dimineata posibila. o ador, viata mea ar fi mult mai trista fara ei.

azi dimineata au dat "everybody wants to be a cat" din pisicile aristocrate si dupa aia sarmalele reci. i love'em.

roxxxybel said...

la fel si eu, in fiecare dimineata de la 7,30 pana la 9, ascult guerrilla. daca din greseala ajung la alt radio nu ma simt bine: intai ma deranjeaza vocea, care este alta decat cea cu care m-am obisnuit la guerrilla; apoi muzica, care de cele mai multe ori este una comerciala, si ceva mai veche; si in ultimul rand reclamele, care la guerrilla sunt haioase.

frigiana said...

salut,
guerilla este un radio de elita, comercial sau noncomercial, asta nu mai conteaza. ei nu au nevoie de sloganurile imbecilizante ale celorlalte posturi. nu au nevoie sa reaminteasca nimanui, prin niste jingle-uri enervante, cine sunt ei. cand schimbi posturile iti dai seama din prima secunda (dupa voce/piesa)ca nu ai dat peste un radio de duzina. si atunci, de ce sa mai pierzi timpul cu altele sub nivelul lui?

B said...

pentru ca trebuie sa mai iesim din bucuresti ?
:)