13 April 2009

Carti de comunicare de imprumutat de la Biblioteca Friends


Imi aduc aminte cum trageam la xerox carti despre comunicare si citeam cu religiozitate tot ce ne pica in mana in engleza, franceza si ce mai stiam in timpul facultatii. Erau putine carti si prost traduse prin librarii, iar in biblioteci...nimic.

Acuma am o veste buna de la colegii mei de la FRIENDS: Biblioteca Friends- prima şi singura bibliotecă de comunicare deschisă oricui: studenti, clienti, oameni din agentii, etc.

Aceasta deţine deja peste 200 de titluri de cărţi de specialitate, donate de fondatorii şi membrii echipei Friends, dar şi de clienţi, parteneri şi prieteni. Cărţile existente cuprind domeniile de interes precum: marketing, business, design, creaţie, comunicare, relaţii publice dar şi domenii conexe, cărţi-obiect, dicţionare, dvd-uri, usb-uri, cd-uri etc. Materialele sunt in romana si engleza.

SEDIU:
Biblioteca are sediul pe str. Academiei, nr. 39 – 41, etaj 3. Ea este deschisă pentru clienţi, colegi, studenţi “şi pentru oricine mai vrea să înveţe".

CUM IMPRUMUTI CARTI
În acest moment, pentru a mări fondul de carte, un abonament la biblioteca Fundaţiei Friends for Friends presupune donarea unui titlu relevant.

PENTRU DETALII DESPRE ABONARE
Scrieti-i cu incredere Corinei: corina@friendsadvertising.ro.

Ca om de PR, nu ma pot abtine sa nu scriu si doua cuvinte despre Fundatia Friends for Friends, desi asta va lungi textul:
La sfârsitul lui 2008, Friends Advertising şi partenerii săi au formalizat, după câţiva ani de aşteptare, o idee mai veche: Fundaţia Friends for Friends (FFFF).
Scopul FFFF este să ofere sprijin tuturor acelora care au o pasiune creativă, cu accent pe indentificarea şi formarea de resurse în domeniul leadership-ului creativ.

Nu scriu de obicei despre proiecte de la birou, dar asta e prea misto si cred eu prea util ca sa stea ascuns.

Avem foarte multi oameni care vor sa se implice si sa ne sustina. Multumim.

O sa mai avem noutati pe blogul Friends si pe site.

No comments: