26 May 2012

Ellen DeGeneres, JCPenney si un milion de mame

Mie imi place mult de Ellen DeGeneres. Imi place discursul ei inteligent si mai mereu surprinzator. Imi place ca rade de orice si ca zice orice. Ii urmaresc emisiunea (da, pe Euforia, asta e:)

E...zilele astea Ellen DeGenres m-a surprins din nou prin felul in care a reactionat la o situatie grea si grava. Ea a fost aleasa imaginea lantului de magazine JCPenney. Asociatia One Million Moms, organizatie de dreapta, protraditionalista si anti-gay a lansat un manifest prin care cerea oamenilor sa opreasca depravarea societatii americane si lui JCPenney sa anuleze contractul de reprezentare cu Ellen.

JCPenney nu a anulat niciun contract, iar Ellen a tinut speech-ul de deschidere din emisiune cu o onestitate incredibil de emotionanta. Zicand "I love my haters, they are my motivators", Ellen adauga: “Here are the values I stand for. I stand for honesty, equality, kindness, compassion, treating people the way you’d want to be treated and helping those in need. To me, those are traditional values. That’s what I stand for.” 
Si a mai zis: “I also believe in dance.”

No comments: