22 September 2011

In semn de apreciere...

Uneori citim prin reviste sau pe net lucruri care ne plac. Foarte rar insa ne aratam aprecierea pentru oamenii care au gandit sau scris sau facut acele lucruri.
Pe net, din fericire sau nefericire e mai simplu ca exista buton de LIKE:

Dar la revistele tiparite, la ziare, nu exista buton de LIKE inserat ca proiect special in reviste. Asa ca oamenii aia care scriu in reviste primesc foarte rar aprecieri. Vorbeam cu redactorul sef al unei publicatii care scrie chestii misto in Romania si ii ziceam ca sigur jurnalistii ce lucreaza la publicatie primesc zilnic mailuri de felicitare pentru materialele pe care le scriu si publica. Si el mi-a zis ca nu, ca foarte rar de intampla ca jurnalistii sa fie felicitati pentru ce au scris. Cu injuraturile merge mai usor.

Asa ca am luat de ceva vreme o decizie. Cand imi place ceva intr-o revista, scriu un mail catre jurnalistul care a scris acel ceva ce imi place. Il felicit si ii multumesc. Pentru ca merita.

Va incurajez pe toti sa faceti la fel. Cred ca am aduce bucurie si o minima extra-motivare. Si, cel mai important, o confirmare a faptului ca nu e chiar totul degeaba.

1 comment:

Pariuri Sportive said...

Da, ai dreptate, cei care scriu in ziare, reviste nu prea sunt apreciati, asa pe net dai un LIKE si e un semn de multumesc, imi place.