25 November 2007

Awareness pentru europarlamentare

Nul.

Multi cetateni nu o sa mearga astazi la vot. Multi tineri nu o sa mearga azi la vot. Batranii merg oricum ca e prilej de barfa si de gathering...

Nu prea cunosc mare lucru despre viziunile candidatilor, despre ce isi propun ei sa faca/ sa schimbe si mai ales despre ce atitudine isi propun sa adopte in Europarlament in calitate de reprezentanti ai Romaniei.

Mi-ar fi palcut ca pe net sa se popularizeze mai mult aceste elemente. Mi-ar fi placut sa gasesc pe slideshare o prezentare cu USP-urile fiecarui partid pentru europarlamentare, cu diferentiatorul fiecaruia. O prezentare simpla, clara si obiectiva care sa ne prezinte obiectiv status-ul si propunerile politice ale fiecarei parti inscrise pe lista. Am mai citit pe Alegeri.tv.

In rest, nu am prea gasit sinteze...

Mai mult, mi se cere sa votez pentru un om care cred ca ar face treaba acolo, o lista intreaga de inca 44 de oameni. Doar ca au acelasi carnet de partid. Jenant, domnule, jenant!

Dar, trecem si pe la referendum si votam...as if they fkucing care...

3 comments:

Carina said...

Intr-adevar, a fost campania electorala cea mai lipsita de informatii. In fine, nici nu-mi dau seama daca a fost campanie electorala...

Tix said...

http://ecologie-umana.blogspot.com/2007/11/mai-bine-m-ntrebai-cu-ce-triesc-nu-dac.html

„Mai bine mă întrebaţi cu ce trăiesc, nu dacă votez!“

un titlu din presa de azi:
„Mai bine mă întrebaţi cu ce trăiesc, nu dacă votez!“
Deci de ce sa merg la vot?

Anonymous said...

oricum azi la urne, m-au intrebat doi batranei pentru ce si pentru cine votam...le-am raspuns cu "vedeti si voi..."