24 August 2007

Festivalul Mamaia 2007

Mai am 10 minute si ies la bere...nici nu as mai fi scris, dar am zis ca nu pot sa va las sa pierdeti festivalul Mamaia 2007. Sa stiti ca se da in direct pe TVR1.

Cred ca azi, vineri, e sectiunea interpretare. Initital am crezut ca:
a/ fie bannerul din spate cu Mamaia 2007 e gresit si ca de fapt aia trebuia sa puna logo-ul megastar,
b/ fie sunt imagini din arhiva televiziunii, mai precis din anul 1991.

Ei bine, nici una dintre variante nu se e cea corecta. E chiar Festivalul Mamaia 2007 in direct. Nu se pooooate! Inn-cree-dii-biiill!

Deci totul e fals si/sau penibil:

-prezentatorii care sunt 2. O doamna si un domn (penibil imbracati both) si care dupa repetitii multe probabil acum spun impecabil el o fraza, ea o fraza si apoi intr-un singur glas: "Doamnelor si domnilor, Sinergy"

-cantaretii sunt toti in haine elegante sau ele in rochii de seara negre de preferinta, dar nu numai si uauuu...inca mai exista volanse.Please...vreau sa vina unu in blugi si sa castige...premiul pentru originalitate.

-fetzele pe care le fac cantatorii sunt incantatoare...atata patos nu am mai vazut...canta ca sufera in dragoste si toti ridica mana spre cer...nu mai mentionez ca toti au gesturi de scena identice...cred ca au studiat casetele VHS cu inregistrari mai vechi ale lui Gabriel Dorobantu sau cu ale Mirabelei Dauer si au stat in oglinda ore in sir sa le iasa reproducerea cat mai fidela.

V-as mai zice dar am auzit ca posturile astea mai lungi oricum nu sunt citite de nimeni si in plus, m-am uitat abia 3-5 minute la seara a 2-a de la Mamaia asa ca...mai multe nu pot sa zic...

Maine este seara juriului, in care juriul o, daa...va urca pe scena si va canta, banuiesc ca fiecare membru al juriului pe rand. Daca prinde vreunul dintre voi 6-7 minute si scrie doua -trei cuvinte, consider ca o sa putem avea o perspectiva exhaustiva asupra editiei 2007 a Festivalului de la Mamaia.

6 comments:

Anonymous said...

Well said sister... Ma uit si eu acum si este fix cum ai zis tu... Cred ca e cea mai proasta pereche de prezentatori EVER (si parea destul de greu, dupa ce am vazut anii trecuti sa se gaseasca ceva mai slab)

Monica JITARIUC said...

si costumele...o, da, costumele...

Monica JITARIUC said...

aaa.si, adrian, am privit si eu cu stupoare caritas-ul astora de la otv cu ogica si cu dorel cu tot...foarte perinent comentariul tau de pe blog...ader in totalitate...

Unknown said...

mamaia........hmmm....nici nu stiu de ce se mai organizeaza in conditiile in care totul e de un penibil monstros.....probabil ca sa mai toace niste bani, sa mai bifeze inca un eveniment record la hectar, si sa mai lanseze niste personaje....ca sa putem spune ca existat si Mamaia 2007. Iar cind o sa vina momentul sa faca Mamaia 2008, vor putea spune ca este un festival cu traditie, care atrage publicul, deci e normal sa mai multa de bani potentialii sponsori, sa imbrace "cintaretii" ca in Tinar si Nelinistit.....sa aduca 2 specimene care stiu sa citeasca de pe roluri (cum faceam noi la scoala in clasa a 3 a) si care, obligatoriu, trebuie sa aiba ochi buni, casa bata pina la promter.....In rest, anii 80, revin, an de an. Ce lipseste? Lipsesc eternele flori care apareau pe ecran intre emisiuni, acompaniate de frumoase acorduri simfonice, precum si doamnele vopsite roscat, coafate permanent, care ne anuntau programul tv, eventual un film vechi de 12 ani, prezentat in premiera pe tzara....

Sfatul meu: e ok ca festivalul sa se cheme simplu MAMAIA, ca oricum nu tine pasul cu anul de desfasurare....nici macar cu epoca.

in rest....numai de bine....

Monica JITARIUC said...

da...sa le fie de bine...alte perspective asupra festivalului...

http://www.romanialibera.ro/a104514/mamaia-se-tine-bine.html

Mamaia se tine bine, cica!

Monica JITARIUC said...

si exista si site: yuuupiii

http://www.festivalul-mamaia.ro/