19 October 2011

FUNLAND Campionat de biliard pentru bloggeri


Deci, eu am un iubit, Razvan. Asta stiti. Si iubitul meu joaca bowling misto. Dar vrea sa joace si biliard. Si mi-a zis sa il sustin ca sa intre in campionatul FUNLAND (e si un tip foarte interesat de competitii si mai ales de castigarea lor).

Ca sa il sustin, am publicat jpeg-ul de sus si textul de jos:) Va tin la curent!

Esti bloger? Participa la FUNLAND 8 BALL!
- CAMPIONATUL de BILIARD pentru BLOGERI-

Daca detii un blog sau ai un blog care te poate sustine in competitie si ai peste 18 ani, inscrie-te pana pe 23 octombrie 2011 (ora18:00) la FUNLAND 8 BALL – Campionatul de biliard pentru blogeri. Evenimentul este recomandat de FEDERATIA ROMANA DE BILIARD – POOL.


Inscriere

Pentru inscriere trebuie sa trimiti un e-mail pe adresa office@mediaholic.ro cu subiectul “Campionat FUNLAND”, pana Duminica 23 octombrie 2011 ora 18:00, in care sa scrii NUMELE TAU complet si adresa BLOGULUI care te sustine.

Campionatul se desfasoara de pe data de 24 pana pe 28 octombrie 2011, in fiecare zi incepand cu ora 18:00, la Clubul FUNLAND din Bucuresti, Magazinul Unirea Shopping Center, etajul 4.


PREMIILE

Toti participantii vor fi premiati.
Fiecare participant iesit din competitie pana la semifinala, va primi un card de reducere in valoare de 10% la FUNLAND si un premiu de surpriza din partea BEAUTYROOM.ro.

Primele 4 locuri vor primii cate un card de reducere de 20% si ore gratuite la biliard din partea FUNLAND si premii din partea BEAUTYROOM.ro in valoare totala de 500 de euro.

Afla detalii despre premii, pasii de inscriere si etapele Campionatului aici.
(http://www.beautyroom.ro/articole/timp-liber/funland-campionat-de-biliard-pentru-blogeri_51)


Eveniment recomandat de FEDERATIA ROMANA DE BILIARD - POOL
Parteneri: FUNLAND, HIMALAYA herbal healthcare
Parteneri media: BEAUTYROOM.ro , KAPPA.ro , ACASA.ro , PORT.ro
Organizator: MEDIAHOLIC

No comments: