21 January 2008

Ultimul episod din seria 1 Californication



M-a dezamagit pentru a rupt toata coerenta creata de episoadele anterioare. Adica, este putin credibil ca ea a fugit in rochie de mireasa dupa el.

Ceea ce cred eu (si un prieten mi-a confirmat) este: pentru ca la Hollywood e greva scenaristilor,nevasta producatorului serialului s-a apucat sa scrie ea ultimul episod...si uite-asa...s-a ajuns la ce s-a ajuns.

Cu real interes astept sa se termine greva scenaristilor si sa inceapa seria a 2-a. Prima scena va fi cu el care ii zice ei sa coboare draecului din masina ca n-are chef de melodrame azi. Poate maine, sau poate in seria a 3-a.

4 comments:

Corwin said...

Desi a facut bucati frumusete de poveste despre ratare si inspiratie, eu cred ca explicatia la Californication a fost alta... nu stiau ca o sa primeasca comanda pentru sezonul 2 :)
Asa ca s-ar putea si sezonul 2 se se termine intr-un fel sau altul tot din cauza lipsei unei comenzi ferme si tot asa :)

Monica JITARIUC said...

:))
alte explicatii mai avem?

Anonymous said...

obiectiv, prima serie a fost terminata cu mult inainte de greva scenaristilor. fantezist, duchovny va fugi la prima intersectie dupa gillian anderson care-si verifica make-up-ul in vitrina unui shop swaroski.

Anonymous said...

julien, foarte, foarte frumos.
sper sa se intample asa.