24 April 2007

Don't Erase Your Future


Exista o agentie de-i zice Better World Advertising care a facut o campanie despre sa nu se sinucidem si care campanie ne zice ca Shakespeare a lasat-o pe una gravida cand el avea 18 ani, ca Einstein a picat la examenu de fizica, ca Marie Curie si-a ingropat mama si sora, dar ca au continuat. Campania se numeste Don't Erase Your Future si are si o componenta on line.

8 comments:

Sorin Dinu said...

legende in advertising....
cool!

Monica J said...

caa nu s-au sinucis, iata au ajuns in ad-uri...
sinuciderea omoara vise :)

Stefan Stroe said...

Aia sunt tulburati la maxim sa se sinucida si daca li se tine o lectie de educatie despre personalitati marcante, ar tb. sa functioneze? :)

Imi aminteste de campania asta... :D

http://www.stefanstroe.ro/2006/12/05/receptivitate-critica-influentarea-unui-sinucigas/

Monica J said...

Oamenii sunt tulburati, sunt de acord, cred ca ce au facut ailalti pe pod e mult mai eficient.

Loredana said...

Idei sunt multe - important este insa ca mesajul sa ajunga la cine trebuie si cand trebuie. Cand vad mereu cazuri de sinucidere ca X a ramas fara Y imi dau insa seama si ca multi nu stiu cu adevarat ce e o problema mare si relevanta - si sincer sunt prea dezamagita de multi dintre ei.

Citesc acum o carte (Balzac - Istoria maririi si decaderii lui Cesar Birotteau) in care la un moment dat se spune: "Evenimentele nu sunt niciodata absolute, rezultatele lor depind in intregime de indivizi: nenorocirea este o trambulina pentru geniu, o cristelnita pentru crestin, o comoara pentru omul priceput si o prapastie pentru cei slabi."

(Cartea o sa fie curand recomandata si la Books Wave pe PRwave, insa citatul mi s-a parut a fi potrivit in acest context.)

PS: (mai putin legat de post) desi citesc de mult acest blog (al unei foste colege de liceu totusi si facultate ;) - de astazi il citesc direct si din Blogroll-ul meu.

Monica J said...

Heeei, salut Loredana. Ma bucur ca citesti demult blogul meu, dar si mai mult ma bucur ca iti place.

Iti multumesc pentru comentariul interesant.

Blogul tau se numara si printre preferatele mele :)

Loredana said...

Ma bucur si eu :) - daca nu iti pot citi blogul prin feeder RSS, linkul din Blogroll imi aduce aminte sa intru :)

Monica J said...

de unde si vorba ...mai bine in Blogroll decat niciodata :)