31 May 2009

Se poate calca iarba

In sfarsit si la noi, in parcuri. Se pare ca e o decizie a Primariei Bucuresti in urma unei sustinute campanii EVZ. Mai multe cititi aici. Io gasisem dinainte un loc, in parcul Carol, pe dealurile alea mici si mijlocii de pana la monument; aici stateam linistita si cate o dupa-amiaza intreaga fara sa imi zica nimeni nimic. Tot acolo copiii mici se dau de-a rostogolul pana jos. Pe iarba. Ceea ce e OK.

28 May 2009

Roland Garros îţi este oferit de România

Ministerul Turismului a început campania internaţională de promovare a României ca destinaţie turistică pornind de la asocierea ţării, prin intermediul Eurosport, cu turneul de tenis de la Roland Garros. La fiecare pauză, pe parcursul transmisiunilor din turneu, pe canalul Eurosport apare anunţul "Roland Garros îţi este oferit de România. Romania ­ Land of choice."
Sursa: Jurnalul National

O alta initiativa a Ministerului Turismului, cu ocazia aceluiasi eveniment sportiv: pe esplanada Primariei Parisului va fi amenajat un teren de tenis, iar Ilie Nastase va fi partener de joc al trecatorilor interesati. Mai multe despre ursi carpatini, egrete si Nadia, outdoor-uri gigantice pe Champs Elysees in Cotidianul.

Calendar gigantic Axe pe outdoor



via

21 May 2009

Binele o va duce mai bine in Romania

cu proiecte precum cele inscrise si prezentate la Gala Societatii Civile.
Castigatorii sunt toti aici.

20 May 2009

Aniversare Business Standard

Business Standard implineste 2 ani.
Un la multi ani binemeritat si din partea mea.
Povestiri de insider emotionante si cu multa modestie spuse la Andreea, adica aici.

19 May 2009

Deschide-ti inima catre copii



Fundatia Sensiblu a demarat programul Deschide-ti inima catre copii.

Concret, cauta simbolul inimilor sanatoase in orice farmacie Sensiblu. Astfel, 1 din 5 copii care se nasc cu malformatii cardiace nu va mai muri. Multumesc.

18 May 2009

Viata dupa colectare

Am aflat si de la Cristi de ceva vreme si nu am apucat sa scriu de initiativa Viata dupa colectare. Asta e spotul in care probabil ati recunoscut deja mult lume:

Si cel mai mult imi place sloganul campaniei: Deseurile nu sunt gunoaie!

16 May 2009

Den brysomme mannen


sau The Bothersome Man este un film norvegian de prin 2006. Nu ca ar fi asta important. De fapt, nimic din filmul asta nu e important; mai putin senzatia de metafora a unor chestii din viata. Totul e plasat intr-un univers suprarealist despre care nu stii ce sa crezi - pentru ca nu stii ce sa crezi: e ceva din interiorul tau sau dinafara ta? E ceva ce ai trait sau ceva ce va urma sa traiesti? Si pana la urma nici nu trebuie neaparat sa crezi ceva. Ajunge sa simti.

p.s. fotografia seamana cu una din Paris,Texas, dar nu e.

12 May 2009

Tricouri ude pe outdoor


Calvin Klein are un OOH care se schimba pe vreme de ploaie. Am aflat si io de aici.

La multi ani cu intarziere

Pentru METROPOTAM. E unul dintre site-urile pe care le cunosc de la inceput si care m-a tinut fidela de 3 ani.

Multi inainte Dragos, Cristina & all the rest.