27 December 2007

Ce facem intre Craciun si Revelion

Daca aveti liber si plecati la revelion abia mai incolo, pe 30, undeva, departe sa faceti acelasi lucru pe care l-ati fi facut si in Bucuresti, iata ce puteti face pana la data plecarii:
-vizite la muzee (sunt deschise cu program special)
-sa va plimbati prin oras ziua pe la 11-12...pe lumina...in timpul saptamanii..uau! de cand nu ati mai..?
-sa cititi umpic din ce nu ati apucat anul asta sau macar una dintre cartile pe care ati dat o groaza de bani si le-ati asezat pe noptiera, una peste alta, amangindu-va la un moment dat va veni si vremea lor. (Tip:Activitatea asta merge bine in paralel cu mancatul dulciurilor primite in dar de Craciun.)
-curatenie luna in toata casa
-intalniri cu oameni cu care nu ati apucat sa va intalniti suficient de des anul asta si oricat de mult v-ati promite, nu veti reusi nici anul viitor
-sa vorbiti mai mult cu parintii vostri (nu, nu la telefon)
-sa va plimbati prin magazine mici, frumoase, cochete si scumpe
-sa cautati o zi intreaga bomboane cu martipan prin magazine
-sa va cumparati cercei
-sa faceti liste
-sa nu faceti liste
-sa vedeti toate filmele de pe HBO, preferabil in continuu, doar cu pauza de pranz...(recuperati astfel tot ce ati pierdut de-a lungul anului)

...nu stiu...mai ziceti si voi...

25 December 2007

Mesaje de Craciun

Toata lumea se plange de SMS-urile de Craciun. Le doresc tuturor celor care se plang, sa nu mai primeasca ever forever nici un sms. Nici macar de Craciun.

Mie mi-au prins tare bine sms-urile de anul asta.
1/ M-am bucurat sa vad ca sunt oameni care se gandesc la mine mai rar, dar imi scriu sms-uri care incep cu "draga monica"
2/ Un motiv mai pragmatic: de curand imi pierdusem telefonul si impreuna cu el toate numerele mele de ani de zile. Cu ocazia Sarbatorilor de Iarna am avut prilejul sa imi pun la zi agenda telefonica;)

In rest,ma bucur ca am primit multe cadouri care vorba cuiva, vor face mai suportabila luna ianuarie, luna care cumva va compensa toata nebunia unui decembrie isteric.

20 December 2007

Vladimir Putin- Person of The Year (TIME)


No one is born with a stare like Vladimir Putin's. The Russian President's pale blue eyes are so cool, so devoid of emotion that the stare must have begun as an affect, the gesture of someone who understood that power might be achieved by the suppression of ordinary needs, like blinking. The affect is now seamless, which makes talking to the Russian President not just exhausting but often chilling. It's a gaze that says, I'm in charge.

Mai multe: AICI.

16 December 2007

On The Radio

Ascult Radio Guerilla in fiecare zi in drumul inspre si dinspre munca. (2 ore jumatate zilnic).Cateodata, ascult RR Cultural si RR Muzical. Cultural, mai ales.

Din greseala, in week-end a trebuit sa ascult in masina Europa FM si am observat ca repeta in continuu, cam la doua-trei fraze:
"un radio de milioane de romani" si
"cea mai buna muzica din 80 pana azi"

continuu...si la spoturile radio co-branduite spun "partener media: Europa FM, un radio de milioane de romani". Cred ca niciodata nu am auzit pronuntat numele radioului fara unul din claim-urile de mai sus...

ca si fac asta nu stiu, dar mi se pare ca sunt exasperanti...la mine la Guerilla se zic rar slogane si nu sunt obisnuita cu repetari obsedante si intrusive...pai...nu mai bine faci o gluma si se prinde lumea despre ce e vorba la tine, la radio?

Filosofie TV in direct de la Pirscov

CNA a acordat zilele trecute licenţe audiovizuale prin satelit pentru televiziunile tematice Light Channel, Fishing and Hunting Channel, Prime, The Golf Channel şi Wellness Channel.

Programele Light Channel TV vor avea ca te­­me educaţia, cultura, filosofia...

Light Channel va avea studiouri în Buzău, Bucureşti şi Pîrşcov, investiţia pentru primii doi ani de difuzare fiind de două milioane de euro.

sursa:GANDUL

13 December 2007

Paunescu la Turcescu despre Ceausescu



via Claudiu

That's Crazy, Daisy!



Sursa: To Do List Blog (foarte tare!)

Io azi as vrea sa folosesc cuvintele:
"Mi se pare putin probabil..."
"Napolitane aveti?"
"Nu, nu ma doare deloc capul"

12 December 2007

Azi e meci!
da, adica
www.aziEmeci.ro

How To Find Time To Blog

Un post mai vechi, dar parca mai necesar ca oricand in nebunia asta din ultimele zile, luni...

11 December 2007

"Only some of us can learn from other people's experiences. "

The rest of us have to

be the other people."

(Farmer's Almanac, 2001)

A website dedicated to the memory of all the "other people." : ARRIVE ALIVE!

Intamplator ieri am descoperit site-ul pe Adrants. Tot ieri, pe autostrada pe care trec cam de doua-trei ori pe saptamana am vazut cateva accidente. Cateva inseamna mai mult de 3.
Arrive Alive!

10 December 2007

Romanian Old Ads Resource


Via flu am descoperit o revista on line cu print-uri vechi, vechi: ROAR

"Am tinut sa prezentam aceste ad-uri, pentru propria ta cultura generala, pentru propriul tau amuzament si pentru reimprospatarea amintirilor.

Revista apare in data de 15 a fiecarei luni si contine un numar de 120 de pagini. Nu este o cifra exacta, ne mulam dupa ideile si cantitatea de material de care dispunem."

ENJOY here. Sper sa se tina de treaba!

08 December 2007

RIP Web!

S-a inchis.
Multumesc pentru cafelele din zorii zilei, cele mai matinale cafele pe care le-am baut, pentru terasa unde adia vantul usor vara, pentru dansurile nebune cand eram umpic mai tanara, pentru oamenii pe care i-am cunoscut, nu multi, pentru teracota, pentru discutii, pentru vorbe, pentru povesti, pentru uitare, pentru glume si fulare.

Filmele si ideile bune

Nae Caranfil spunea la Festivalul Filmului de la Salonic de anul asta ca spera ca cei din juriu sa aiba parte de "filme care sa-i faca sa uite de filmele proprii "

Cumva tot asa si agentiile trebuie sa incerce sa vanda idei bune clientilor, idei care sa-i faca pe clienti sa uite de ideile proprii.

06 December 2007

Test pentru printese

Daca Scufita Scufitei Rosii nu ar fi rosie, ce culoare ti-ar placea sa fie?
Si alte intrebari care iti vor dezvalui niste alte raspunsuri AICI, Testul Printeselor.(multumesc FakeHotNews pentru link:)

Netcamp

Diana a fost la Netcamp si ne-a povestit.

Mai e putin pana la ski


Pentru ca abia astept sa ajung la ski si pentru ca mai am de asteptat umpic pana la sfarsitul lui ianuarie, ma consolez cu ce pot, smart advertising, gen...

Stringvertising


pentru un centru de epilare (sursa; Communication-Impactante)

05 December 2007

Heeeiii...magarul!



Dedicam editia de azi a emisiunii "Animale de companie" MAGARULUI. Acesta este animalul meu preferat dupa Vaca. Este practic intre vaca (locul 1) si gasca (locul3).
Asadar, un loc privilegiat in ierarhia mea pesonala si de aceea, gasind azi pe net, din greseala, poze cu magari am fost tare incantata si m-am gandit sa va impartasesc bucuria.

Magarul are ochi foarte veseli si poate fi dat cadou,sa stiti. Am un amic care a dat cadou un magar. Magarul a costat 2 milioane de lei vechi si a fost gasit spre vanzare undeva, intr-un sat in Calarasi, daca imi aduc bine aminte. Oricum cea care a primit cadoul a fost incantata, ea avand si o curte.

Magarul e cunoscut demult in lume si in literatura si gasiti voi mai multe pe net.

04 December 2007

Pizza, bradul si Millenium Bank

Sambata am incercat sa comand pizza de la Zaza...o pizzerie ce imi place mie mult. Alex, operatorul care e tare ajutator si saritor, de data asta a zis nu...chiar nu se poate trece...stii...faza cu bradul de la Unirii...

L-am intrebat daca stie care-i treaba...a cui e bradul...a zis "astia cu banca, Millenium Bank"...deci stia...

I-am zis sa ma sune cand poate sa imi aduca pizza cineva, cand se termina dementa cu bradul...m-a sunat abia pe la 11 si ceva noaptea, cand deja plecasem spre oras...

Audiobook-uri

Cred ca e o superidee sa ne luam cat mai multe audiobook-uri...cred ca pana treci de Stefan cel Mare poti sa termini leger Razboi si Pace...iar pana in Militari dovedesti In cautarea timpului pierdut...macar primul volum...

O sa-mi iau un audiobook...am vazut ca au Liiceanu...

Pe blog e mai fun

Azi pe scari m-am intalnit cu un baiat de la IT...m-a intrebat de ce nu am mai scris pe blog...baietii de la IT imi citesc blogul???

Cred ca s-au saturat sa vada la mine pe ecran exceluri si powerpoint-uri si mai cred ca ei cred ca pe blog e mai fun...

:)